вторник, 5 януари 2016 г.

Skid Row са научили от социалните мрежи, че вокалистът Тони Харнъл е напуснал бандата

Вокалистът Тони Харнъл обяви, че напуска Skid Row на 30 декември. Той направи това с пост във Фейсбук. Бившият певец на TNT се присъедини към легендите от Ню Джърси по-рано тази година, като замени Джони Солинджър. Последният беше фронтмен на Skid Row от 1999 година.

Интересното е, е самата банда е научила новината за напускането на Тони Харнъл от социалните мрежи, както и феновете.

Харнъл се оплака, че е бил „игнориран” и не е бил уважаван, но въпреки това прекарал страхотно с групата, докато пее толкова много велики парчета.

Skid Row отвърнаха, че са научили новината за напускането му, както и останалите. „Тони Харнъл напусна бандата, а ние научихме за решението му по същия начин, по който и вие сте го научили – чрез пост в социалната мрежа...За последно говорихме с Тони на 17 декември. Тогава той беше в болница, лекуваше се от „бронхит със симптоми на астма”. Всички бяхме много загрижени за него и предложихме помощ. Заради неговото състояние отменихме концерт в Чикаго на 19 декември. Следващото, което научихме от него беше този пост. Продължаваме напред и желаем на Тони всичко най-добро”.

След реакцията на групата, Харнъл написа нов пост, като предложи извиненията си на феновете и на групата. Той обяви, че е оставил „емоциите да надделеят”.

Все още няма яснота кой ще е новият вокалист на Skid Row.

0 коментара:

Публикуване на коментар