сряда, 3 февруари 2016 г.

Red Hot Chili Peppers са на финалната права пред завършването на новия албумRed Hot Chili Peppers обявиха преди доста време, че работят по нов албум. Сега стана ясно, че бандата е на „финалната права“ пред завършването на записа. LP-то, в което групата си сътрудничи с популярния продуцент Брайън Бъртън (Danger Mouse), ще е първо за бандата от пет години насам, когато се появи „I’m With You“.

Фронтменът Антъни Кийдис сподели пред радио шоуто Joney’s Jukebox, че Red Hot Chili Peppers са написали „две дузини песни“ с Danger Mouse.

„Той каза – `Нека запазим някои от тези, но нека напишем изцяло нови песни в студиото`.  Ние се спогледахме и казахме - `Човече, ние, един вид, вече написахме парчетата`. А той отвърна – `Не, искам да напиша нови в студиото`. И така, написахме изцяло нови песни, хубаво е, че го направихме“, сподели Кийдис.

Лидерът на Red Hot Chili Peppers добави, че групата се завръща в студиото през този месец, за да довърши албума. „Ще се завърнем в студиото, ще чуем песните и ще видим дали не можем да ги подобрим“, допълни той.

Red Hot Chili Peppers вече обявиха участието си на доста фестивали в САЩ и Европа. Те ще участват и в благотворителен концерт на Бърни Сандърс, кандидат за президентската номинация на демократите в САЩ, на 5 февруари в Лос Анджелис.

„Бърни Сандърс излезе честен и харизматичен, истински човек, човешко същество, което го е грижа за останалите човешки същества“, сподели Кийдис.

0 коментара:

Публикуване на коментар