петък, 26 август 2016 г.

Концерт в памет на Тодор Колев

Пощенска кутия за приказки и Мартин Михайлов оргазнизират концерт-трибют и четене на тема „Фалшив герой”, в памет на големия български артист Тодор Колев. Събитието ще се състои на рождения ден на шоумена - 26 август, в столичния клуб "Маймунарника" (Борисовата градина). Очакваме Гери Турийска в студиото на „Голият обяд” днес, за да разкаже подробности пред Елена Розберг.

Ще участват известни музиканти, а сред тях Димо Стоянов от ПИФ, Сърмата Хари, Стефан Вълдобрев и други. Те ще изпънят любимите на няколко поколения българи "Как ще ги стигнем", "Черно море", "Фалшив герой", "Автобиография", "Нашият сигнал" и много други.

Музикантите на сцената ще бъдат Ангел Заберски- пиано, Веселин Веселинов-Еко- бас, Стоян Янкулов- Стунджи- барабани, Мирослав Иванов- китара, Венци Благоев- тромпет и Владислав Мичев- тромбон.

Вечерта ще започне с литературно четене на тема "Фалшив герой", в което ще се включат актьорът Кирил Ефремов, журналистът Камен Алипиев- Кедъра, певиците Ирра, Прея и др. Те ще представят кратки разкази, специално написани за събитието и литературния форамaт Пощенска кутия за приказки, в памет на Тодор Колев.

Част от приходите от билети ще бъдат дарени за културното развитие на град Шумен, в името на Тодор Колев.

0 коментара:

Публикуване на коментар