събота, 20 август 2016 г.

Вижте видеото към “A Head Full Of Dreams” на Coldplay

Coldplay представиха клипа към “A Head Full Of Dreams” – четвъртият сингъл от актуалния им албум.

Видеото е заснето в Мексико по време на напълно разпродаденото турне на Coldplay в Латинска Америка през април. В по-голямата си част е заснето на 8мм филм, то ни показва бандата, яхнали колелетата си към Foro Sol (където подобриха собствения си рекорд за най-много публика). Видеото започва с небезизвестната реч на Чарли Чаплин “The Great Dictator”, с която е започнало и шоуто.

“A Head Full Of Dreams” е първата песен в траклиста на седмия студиен албум на групата, който оглави класацията на iTunes в над 90 държави и има над 4 милиона продадени копия. Записът продължава да бъде в топ 10 в Обединеното кралство 38 седмици след излизането си през декември 2015, и направи Coldplay групата с най-много слушатели по света за тази година.

Обиколката им в Щатите продължава след този уикенд с две шоута в Лос Анджелис. Турнето отведе музикантите в Латинска Америка и Европа, където изнесоха четири напълно разпродадени концерта в Лондонския Wembley Stadium. Досега за турнето са продадени над 2 милиона билета. Очаква се групата да обяви още дати за концерти през 2017.


0 коментара:

Публикуване на коментар