събота, 27 август 2016 г.

Слушайте още една песен от новия албум на IN FLAMES

Шведските мелодет пионери IN FLAMES пуснаха за свободно слушане парчето “The Truth“, част от новия им албум “Battles“, който ще бъде издаден на 11 ноември чрез Nuclear Blast.

 Дванадесетият студиен албум на групата е записан в Лос Анджелис заедно с продуцента Howard Benson (MOTORHEAD, BODY COUNT, SEPULTURA). За разлика от записите в Берлин за излезлия през 2014г. “Siren Charms“, този път музикантите са се отдали на изцяло различно преживяване и обстановка по време на записването.

Китаристът Björn Gelotte споделя:

    “Siren Charms“ носеше със себе си едно доста мрачно настроение. Записахме го през студената и тъмна част на годината в Берлин, та това му придаде известна доза меланхолия. Сега, записвайки в Л.А. под слънчевите лъчи, чувстваме съвсем различна енергия. Процесът на писане на песните също беше различен – нещо, което искам да продължим да изследваме и опознаваме. Също така, работата с Howard и неговия екип беше страхотна. Стресирах се от това да си почина дори за 5 минути, тъй като те винаги бяха готови за следващата стъпка и това ме държеше в крачка.

0 коментара:

Публикуване на коментар