петък, 26 август 2016 г.

Официално откриване на статуята на Леми Килмистър в Rainbow Bar & Grill в Лос Анджелис

С редица събития в Лос Анджелис тази седмица беше отдадена почит на живота на великия фронтмен на Motörhead Леми Килмистър. Семейството и приятелите на покойния музикант се събраха с феновете, за да присъстват на откриването на чисто новата статуя на Леми в любимото му място в Лос Анджелис - Rainbow Bar & Grill.

Разбира се, бяха дошли страшно много хора и някои от тях разчитаха да видят част от церемонията по откриването на статуята дори от паркинга.

Уенди Дио, която присъстваше на церемонията (остатъка от събраните средства за изграждането на статуята отидоха във фондацията на покойния й съпруг Рони Джеймс Дио - Stand Up and Shout Cancer ), заяви – „Най-важното нещо в това събитие е, че то беше направено изцяло от феновете. Не е нещо, създадено от звукозаписна компания или подобно. Вие, хора, го направихте. Както той ни заливаше с дарове през живота си, така сега вие му отвръщате”.

Специалната седмица в чест на Леми в Лос Анджелис започна още във вторник вечерта, когато редица известни рок музиканти се събраха в прочутия клуб Whisky-a-Go-Go, за да свирят в негова чест. 

0 коментара:

Публикуване на коментар