петък, 13 януари 2017 г.

Arcade Fire вероятно се готвят да издадат новия си албум през априлArcade Fire вероятно подготвят новия си албум за издаване през април. Това поне може да заключим от интервю на барабаниста Джереми Гара.
Той ще издаде дебютния си самостоятелен албум „Limn“ на 11 март, но сподели, че няма да направи цяло турне заради ангажиментите си към канадската група.

„За съжаление това е трудно заради Arcade Fire“, сподели Гара. „По очевидни причини, това е една много важна част от моите планове и то една доста мистериозна част…Не знам къде ще свирим, не знам кога започваме или кога ще приключим. От моята гледна точка, изглежда че с Arcade Fire ще започнем през април и ще приключим около април 2019 година“.

Коментарът му предполага, че групата се готви да издаде новия си албум и да потегли на турне през април.

Гара сподели още, че всички нови песни вече са записани – „Албумът ще излезе през тази година. Все още миксираме и се опитваме да решим кои песни ще се озоват в диска, защото записахме повече, отколкото ни трябват. Но сме почти готови. Надявам се, че ще излезе скоро“.

По-рано Arcade Fire споделиха пред феновете си, че дългоочакваният им пети албум, идващ след страхотния „Reflektor“, вероятно ще излезе през пролетта на 2017 година.0 коментара:

Публикуване на коментар