петък, 13 януари 2017 г.

Вокалистът на Asia Джон Уетън ще стои настрана от концертите заради битката си с ракаВокалистът и басист на Asia Джон Уетън ще стои настрана от концертите в следващите няколко месеца, за да се концентрира върху лечението си. Той води тригодишна битка с раково заболяване. Уетън претърпя операция на корема в началото на 2015 година.

„Разочарован съм да ви съобщя, че по съвет от моя медицински екип, ще се оттегля от „Cruise to the Edge”, както и от първата част от турнето с  Journey – от 15 март до 4 април”, написа Уетън. „Скоро започвам нова процедура химиотерапия, а заради нея няма да мога да летя. Благодарен съм на организаторите на круиза. Пожелавам им приятно плаване и знам, че моите приятели на кораба, изпълнители и фенове, ще изкарат чудесно. Ще съм с вас духом.

Моят добър приятел Били Шърууд (Yes) ще ме замени в Asia и ще ми топли мястото на първите 12 дати от турнето с Journey.

Естествено съм разочарован да пропусна началото на това историческо турне за Asia, но възнамерявам да се завърна с групата по-късно през 2017 година. Датите ще бъдат обявени скоро. Знам, че това решение е в най-добрия интерес за моето здраве, а и за нашите фенове в дългосрочен план”.

Пожелаваме успешно лечение на Джон Уетън и бързо завръщане на сцената!


0 коментара:

Публикуване на коментар