сряда, 4 януари 2017 г.

BLUES PILLS за пръв път в България през мартШведската сайкъделик/ретро рок група BLUES PILLS ще направи своя дебют на българска земя на девети март в столичния клуб *Mixtape 5* по покана на Грешния организатор. София e сред спирките от европейско турне, с което групата представя втория си албум с интригуващото име „Lady In Gold”.
Билетите са вече в продажба в мрежата на ticketlogic.bg -https://wrongevents.ticketlogic.bg/ или www.bilet.bg/каси/, като цената им е 30лв. В деня на концерта и на място ще са по 35лв. Събитието в Фейсбук е тук - https://www.facebook.com/events/544574782408148/

Малко съвременни групи, представляващи традиционния блус-рок, имат такъв индивидуален и неповторим стил, подкрепен с харизматичните вокали на Елин Ларсон. BLUES PILLS създават такива елементи, с които музиката им звучи оригинално и иновантно, но едновременно с това успяват да се придържат към 70-арската блус и рокендрол традиция.

Групата е създадена през 2011-а в Йоребро, Швеция, като само година по-късно първият им сингъл ‘Black Smoke’ завладява сърцата на феновете с разтърващия си соул / блус ретро саунд. През 2014 г. групата издава и дебютния си албум „Blues Pills”, с който обръщат целия жанр с главата надолу, заемайки своето място като една от най–значимите съвременни групи – възродителки на 60-арското и 70-арското звучене.


0 коментара:

Публикуване на коментар