петък, 6 януари 2017 г.

Супергрупата KXM се завръща с нов албум през мартСупергрупата KXM, включваща членове на King’s X, Dokken и Korn, се завръща с втория си албум на 17 март. Изданието ще носи заглавието „Scatterbrain“, а бандата представи и обложката на диска (по-долу можете да видите списъка с песни).

KXM  е проект, зад който стоят барабанистът на Korn Рей Лузиър, Дъг Пиник от Kings X (бас и вокали) и Джордж Линч от Lynch Mob и Dokken (китара).

Името KXM е комбинация от буквите от оригиналните банди на членовете на новата формация – K от Korn, X от Knig`s X и M от Lynch Mob.

Рей Лузиър сподели, че песните са се появили в общи сесии на тримата музиканти, а самият албум е записан за десет дни. „Искахме да използваме същата формула като при първия албум на KXM – запазено студийно време, идваме свежи всеки ден с нова идея и я тестваме, без да премисляме всичко твърде много“, каза още барабанистът.

Дъг Пиник добави – „Усещането е сякаш група стари приятели се забавляват, правейки музика – като при предишния албум. Нищо освен забавление!“.

Продуцент на албума е Крис Колиър, а записите са направени в студио Steakhouse в Северен Холивуд, Калифорния.

Ето и списъка с песни в предстоящия албум:

01. „Scatterbrain

02. „Breakout”

03. „Big Sky Country”

04. „Calypso”

05. „Not a Single Word”

06. „Obsession”

07. „Noises In The Sky”

08. „Panic Attack”

09. „It’s Never Enough”

10. „True Deceivers”

11. „Stand”

12. „Together”

13. „Angel”

0 коментара:

Публикуване на коментар