петък, 24 февруари 2017 г.

Честър Бенингтън сподели, че семейният фактор е оказал влияние при напускането на STP

Честър Бенингтън от Linkin Park сподели мотивите си за напускането на Stone Temple Pilots. Той разкри, че една от основните причини е била семейният фактор.

„Гледал съм Stone Temple Pilots, може би, около трийсет пъти. Те имаха огромно влияние върху мен. Те наистина правеха музика, която аз абсолютно обичах и продължавам да обичам до днес. Така че възможността да изляза на сцената с тях и да изпълнявам песните с тези момчета…това беше наистина много, много яко. А и Робърт, Дийн и Ерик са супер талантливи“, каза Бенингтън. Той допълни, че много се е забавлявал по време на престоя си в Stone Temple Pilots и ще продължи от време на време да им гостува за концерти. Балансирането с две големи банди и семеен живот обаче е довело до някои усложнения.

„Единствената причина да не го правя са децата ми. Те биха плакали всеки път, когато трябва да тръгна на път със Stone Temple Pilots. Когато съм на турне с Linkin Park те го приемат – „Окей, ще се видим, когато се върнеш“, разбират какво правя. Но биха плакали, когато съм на път със STP. Започнах да осъзнавам, че те си мислят, че избирам да съм на турне пред това да съм с тях вкъщи. Просто това беше твърде тежко за семейството ми. Така че си казах „Знаеш ли? Трябва да спра да съм толкова егоистичен и когато не съм с Linkin Park, да съм вкъщи с децата си“.

Честър Бенингтън си тръгна от Stone Temple Pilots през 2015 година. Той записа EP-то „High Rise“ с групата. Stone Temple Pilots пък скоро трябва да обявят името на новия си вокалист.

Linkin Park издават новия си албум „One More Light“ на деветнайсети май.

0 коментара:

Публикуване на коментар