четвъртък, 1 март 2018 г.

Роб Халфорд отговори на Кей Кей Даунинг

Фронтменът Роб Халфорд отговори на бившия китарист на Judas Priest Кей Кей Даунинг, който намекна, че продуцентът Анди Снийп е покрил част от китарните части на Глен Типтън в записите на новия албум „Firepower“.

Даунинг изрази своя „шок“ от това, че не е поканен от Judas за предстоящото турне на мястото на оттеглилия се Типтън. Той намекна, че приносът на Анди Снийп „в новия албум на Judas Priest е повече от продуцентска роля“. Именно Снийп ще поеме функциите на Типтън в предстоящото турне.

„Всичко, което ще чуете от Глен във „Firepower“ е чудесният Глен Типтън“, подчерта Роб Халфорд. Вокалистът заяви, че голяма част от изявлението на Даунинг е „напълно излишно“, а идеята, че Типтън не е записал сам китарите във „Firepower“ е „хиляда процента невярна“.


„Искам да уточня едно нещо – тази инсинуация, че Анди Снийп е покрил китарните части на Глен в албума. Мога категорично да заявя, че това е хиляда процента невярно. Защото бях там, когато Глен направи цялата китарна работа. Той работи наистина, наистина много. Представете си този човек, в десетата година на Болестта на Паркинсон. Не съм виждал някой, който толкова смело да се бори и работи, имай предвид факта, че всяка песен беше предизвикателство за него. Но той го направи – с постоянство, ден след ден. Беше наистина много силно изживяване. И това само показва какви невероятни истории имат хората по целия свят, които живеят с болестта“, подчерта Халфорд.

0 коментара:

Публикуване на коментар